top of page

Het familiebedrijf Croonen Travel in Druten is al 33 jaar actief op allerlei gebieden van personenvervoer.Ons uitgebreide wagenpark is goed onderhouden en van alle gemakken voorzien, zoals een toilet en televisie aan boord.

Voor grote groepen heeft Croonen Travel het type “dubbeldekker” met een capaciteit van 91 personen en bent u met een minder groot gezelschap, dan hebben we ook nog een 62 persoons touringcar in ons wagenpark.

Onze touringcars met chauffeur zijn inzetbaar voor dagtochten, maar ook voor binnenlandse en buitenlandse reizen in heel Europa. Sommige verdere bestemmingen binnen Europa, zoals Spanje en Oostenrijk altijd in goed overleg, wij beschikken over de capaciteit, maar Croonen Travel wil u een goede prijs kunnen bieden en daarvoor is een goede bezetting vereist.

Touringcar verhuur voor schoolreisje of bedrijfsuitje
U kent allemaal wel de verstop rituelen van scholieren bij aankomst, onze chauffeurs genieten hier enorm van en verzorgen met groot plezier schoolreisjes voor u. Om u een indruk te geven van de mogelijkheden, kunt u de volgende bestemmingen voor een schoolreisje bijvoorbeeld eens overwegen bij Croonen Travel:

  • Walibi world (Nederland)

  • Walibi world (België)

  • De Efteling

  • Movie park Germany

  • Phantasialand

  • Duinrell Nederland

  • Bobbejaanland

  • Slagharen

  • Toverland

  • Bobbejaanland


Met mogelijk iets andere bestemmingen kunt u Croonen Travel ook inhuren voor uw personeelsuitjes, informeert u eens naar de mogelijkheden voor een onvergetelijke dag.
In de volgens velen de gezelligste tijd van het jaar zijn grote publiekstrekkers de kerstmarkten, in groepsverband kunnen wij het vervoer voor u hiervoor verzorgen.

Vervoer van en naar de festivals
Ooit komt de zomer er weer aan en branden de festivals los in den lande, wat is er prettiger dan hier in alle comfort naar toe gebracht te worden door de ervaren chauffeurs van Croonen Travel, zij nemen u alle zorgen uit handen en brengen u veilig weer terug naar de thuisbasis.

Nieuw in ons dienstenpakket is de partybus, deze kunt u huren met chauffeur en moet u zien als een omgebouwde bus tot partybus, voorzien van licht en geluid, kortom laat het feest maar alvast beginnen!

Om de feestvreugde nog verder te vergroten hebben wij een geluidsinstallatie en lasershow aan boord in de bus, welke wij buiten de bus kunnen plaatsen. Er zijn altijd wel mensen die moeite hebben om het feestterrein te verlaten of om welke reden dan ook vertraagd zijn, bijvoorbeeld verdwaald of door een vergeten jas, in afwachting van hun komst kunt u dan nog even doorfeesten met een ware discoshow.

Voor alle mogelijkheden kunt u Croonen Travel te allen tijde per e-mail of per telefoon bereiken, wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen en verheugen ons op voorhand al op uw komst!

Introductie

Introductie

Direct een offerte aanvragen?
bottom of page