top of page

Maak je klaar om te ontdekken wat Croonen Travel voor jou kan betekenen! Met meer dan 40 jaar ervaring in personenvervoer is dit familiebedrijf uit Druten dé expert op het gebied van reizen en dagtochten. Ons wagenpark is tot in de puntjes verzorgd en biedt alle comfort die je je maar kunt wensen, inclusief een toilet en televisie aan boord.

 

Of je nu met een grote groep op pad wilt of juist met een kleiner gezelschap, bij Croonen Travel hebben we de perfecte touringcar voor jou. Onze dubbeldekker heeft een indrukwekkende capaciteit van 91 personen, terwijl onze 62-persoons touringcar ideaal is voor kleinere groepen. En het beste nieuws? Onze chauffeurs staan klaar om je naar elke bestemming in Europa te brengen, of het nu gaat om dagtochten of langere reizen.

 

Maar dat is nog niet alles! Croonen Travel is ook dé specialist als het gaat om schoolreisjes en bedrijfsuitjes. Onze chauffeurs genieten ervan om scholieren te verrassen met hun verstoprituelen en zorgen graag voor onvergetelijke avonturen. Van Walibi World tot de Efteling en van Movie Park Germany tot Phantasialand - wij regelen het vervoer naar de leukste bestemmingen.

 

En laten we de festivals niet vergeten! Zodra de zomer aanbreekt, staan onze ervaren chauffeurs klaar om jou in alle comfort naar de meest geweldige festivals te brengen én veilig weer terug naar huis te brengen. En als kers op de taart hebben we nu ook een partybus in ons assortiment. Stel je voor: een omgebouwde bus met licht, geluid en zelfs een discoshow buiten de bus. Het feest begint al zodra je instapt!

 

Dus waar wacht je nog op? Neem contact op met Croonen Travel via e-mail of telefoon en ontdek de eindeloze mogelijkheden die wij te bieden hebben. We kunnen niet wachten om jou te verwelkomen en samen onvergetelijke herinneringen te maken.

Croonen travel bus zijaanzicht

Introductie

Direct een offerte aanvragen?
bottom of page